dr. Andrej Kravanja

Diplomirao je 2008. na Medicinskom fakultetu u Rijeci – smjer dentalna medicina, kao jedan od najboljih studenata svoje generacije.

Uspješno pohađa poslijediplomski Doktorski studij Dentalne Medicine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te trogodišnji postdiplomski studij na engleskom jeziku pri Danube sveučilištu u Austriji gdje stiče zvanje Master of Science in Oral Surgery/Implantology (M.Sc.)

Stalni je sudionik svih priznatijih edukacijskih programa, bilo kao sudionik ili predavač. Od mnogobrojnih programa koje je pohađao ističemo programe koji su vodili vodeći svjetski stručnjaci prof. Hurzeler i dr. Zuhr, dr. Urbana te prof. Khuory, dr. DeStavole i dr. Gluckman.

Od svojih početaka pa do danas obavlja zahvate iz područja oralne kirurgije i parodontologije, a posebno zanimanje iskazuje u području implantoprotetike i regeneraciji mekih i tvrdih tkiva usne šupljine. Na temelju više od 10 godina iskustva te kontinuiranog učenja uspješno rješava zahtjevne slučajeve rehabilitacije orofacijalne regije.

U svojem radu dr. Andrej Kravanja uvijek teži najboljem, zbog čega se konstantno educira i susreće s najzahtjevnijim slučajevima dentalne implantologije. Usmjeren je prema istraživanjima i implementaciji najnovijih tehnologija kako bi pacijentima mogao pružiti najbolju moguću uslugu.

Ostali predavači