Dentalni edukacijski centar

EDUCEN dentalni edukacijski centar nalazi se u Matuljima, mjestu nedaleko od Grada Opatije, grada koji je poznat po svom zdravstvenom turizmu. Matulji i Opatija zbog svoje frekventosti i povezanosti sa cijelom Europom pogodna su mjesta za kongrese, edukacije i tečajeve, a zbog svoje ljepote i gastronomije uvijek su broj jedan kada je odabir koncepta ugodno s korisnim.

Centar sa svim potrebnim resursima omogučava stjecanje teorijskog i praktičnog znanja u dentalnoj medicini. Dijeli se na tri etaže sa visokotehnološki opremljenim prostorijama za edukaciju, a položaj prostorija čini boravak korisnika vrlo ugodnim zbog prirodnog svijetla.

PredavaonaPraktikum
Educen Opatija Rijeka
educen-predavaona

Interaktivna predavaona

ima sve potrebno za održavanje predavanja u teorijskom dijelu edukacija. Sa svojom rasvjetom, odličnom ventilacijom i staklenim stijenama daje korisnicima najveću udobnost tokom predavanja.

Kvadratura 47 m2

Idealno za teorijski dio edukacije

Kapacitet 30 sjedećih mjesta

+ mjesto za predavača

Projektor i platno

WUXGA 1920x1200 / Full HD 1080p / 6.000 lumena

Mikrofon predavača

bežični (buba)

Praktikum

Praktikum posebno opremljen sa svom potrebnom opremom koja omogućuje jasnu interakciju između predavača i polaznika u samom radu, a kamera montirana na stol predavača omogućuje prikaz radnje putem LCD ekrana na zidu.

Kvadratura 90 m2

Idealno za teorijski dio edukacije

Kapacitet 23 radna mjesta

16 s motorom, aspiracijom i fantomima

3 x TV ekran (55“)

WUXGA 1920x1200 / Full HD 1080p / 6.000 lumena

Kamera predavača

1920x1080 Full HD / 50.000 luxa / LED reflektor 180x90

Mikrofon predavača

bežični (buba)
educen-dentalni-praktikum
Educen dentalne edukacije

Multifunkcionalni prostor

Treća etaža edukacijskog centra zamišljena je kao multifunkcionalan prostor za potrebe sastanaka i druženja.

Lounge i atrium dvije su odvojene prostorije koje po potrebi mogu biti i spojene u zajednički prostor, te sa svojom opremljenom kuhinjom i toaletom korisniku daju sav potreban komfor u organiziranju pauza za ručak i kavu tijekom edukacija. Osim interijera za druženje tu je i vanjska terasa.